item selamat mendarat lepas ni nak test laut pula, udara pakai volume barang besar sesuai guna laut admin terangkan pada kita siap cara kira

bagus servis sangat memudahkan dan memuaskan

beli hobby item, takara punya kalau dari us mahal bnyak, dari indonesia murah bnyak dan juga kos pos berpatutan beza sangat kalau dari USA

beli ubat kulit dari Indonesia untuk ayah, harap2 berkesan hendaknya. servis laju admin sangat pentingkan kos pos dan berikan penerangan, jadi beli lebih sikit nak cukupkan berat tu biar berbaloi

baru ni saya jumpa mcm mana nak beli dari indonesia stakat ni takde lagi yang boleh beli item dari sana, shopee malaysia pun tak semua boleh pos. terbaik servis

order cd lagu item baik tiada kerosakan

parcel sampai dengan selamat dan cepat, terbaik admin, siap kirakan kos pos sekali

order pertama testing je ni tak sangka sampai. otw order barang motor lepas ni lalu laut pula sebab barang besar2 dan bnyak untuk penjimatan

cepat sampai, admin ada ckp dalam10-14 hari tapi sampai cepat dari di nyatakan courier gdex yang hantar

Cara Menggunakan Forwarder Dari Indonesia ke Malaysia

Assalamualaikum Di sini saya hendak berkongsi tips membeli barang dari website Indonesia seperti tokopedia, bukalapak dan sebagainya dan pos ke malaysia dan singapura. Isi kandungan Memilih barang Kadar tukar mata wang Menentukan anggaran kos pos Cara menggunakan forwarder (tolongbeli.com.my) Memilih BarangUntuk memilih barangan ada tips yang sangat2 berguna. Pemilihan barang juga tidak sahaja bergantung pada […]

Customer yang belum menerima parcel sila wasap kami.

Updated:  3/6/2021

wasap
1
Wasap kami
Hai nak kami tolong beli barang Indonesia? wasap kami jer