Testimonial

Ruang Untuk Anda Kongsi Pengalaman Anda Setelah Menggunakan Servis Dari kami

KELVIN

I been use plenty of they service to help me brought and bring item as i want
Recommended and trusted they service

Mohamad Nizam Rahmat

Order 4 layer toolbox, kat Msia xde.Brg smpi dgn baik & awal dr dijangka.Servis terbaik.Harga baik.Rekomen sgt. 5/8/2021

Nazri

Order pos 5 Julai dan sampai pada 4 Ogos 2021..sebulan dari malaysia ke indonesia..apa semua keadaan baik

Siti

Thankyou servis memang pantas, seller pun memang nice, first time guna servis, ni seller siap tunjuk ajar. RecommendπŸ‘πŸ»

Testimoni

Betul la. Nak oder esok harini terus sampai. Mantap laju la 1001% trusted

Tenebenene

Barang sampai dengan selamat. Barang juga sampai dengan cepat. Isnin postage tahu tahu hari rabu dah sampai dekat rumah

Qyla

Excellent Indo-MYS shopping/shipping service. Fast responses to queries, efficient process. Highly recommend them!

Jaime

Really happy – just paid for the item price + shipping + small fee. Trustworthy and fast, definitely recommended!

Farid

Trusted. Parcel sy smpi dengan selamat dan dalam keadaan baik.

Zulhilmie Ismail

Good service, senang & pantas dlm berurusan. Item sampai dalam keadaan yang baik & process mengambil masa dalam seminggu

Zalmy

Servis baik.cuma perlu lebih update customer status order.harap ada diskaun utk 2nd order.

Beli barang dari Indonesia

Order dah terima dan sudah dipasang. Alhamdulilah berfungsi dengan baik. Terima kasih Tolongbeli. com. I will repeat.

Tenebenene

Servis yang pantas dari TolongBeli πŸ™ŒπŸ» Parcel hanya mengambil masa 9 hari untuk sampai ke rumah daripada Indonesia πŸ‘πŸ»

Jef

Barang sampai dengan selamat dan tidak rosak,service cepat dan mesra pelanggan,first time guna perkhidmatan tolong beli

Mas Ayu

First time try beli dari Indonesia. Service terbaik. Penghantaran cepat juga. Packaging pun terbaik.

Hilmy

Servis yg bgs…

Nazri

Alhamdullillah barang dah sampai kat indonesia..dalam 8 hari jerr..lepas ni saya nak pesan beli barang dan sangat mudah

Firdaus

Terima Barang Dalam Keadaan Baik!
Terima Kasih TlgBeli… Servis Mantap! Recommended! Next time tlgbeli lg ya…πŸ€­πŸ‘πŸ‘πŸ»

Mam

Alhamdulillah. Servis yang baik dan mesra pelanggan. Barang selamat tiba dalam keadaan baik. πŸ‘

Muhd

Alhamdulillah dah sampai. Terima kasih kepada page tolong beli ini. πŸ‘πŸ‘Œ

  • Drop files here or
    Accepted file types: png, jpg, jpeg, gif, .
    maximum 5 gambar

Customer yang belum menerima parcel sila wasap kami.

Updated:Β  3/6/2021

wasap
1
Wasap kami
Hai nak kami tolong beli barang Indonesia? wasap kami jer