Shopping Cart

Testimonial

Muhd

Add picture

Alhamdulillah dah sampai. Terima kasih kepada page tolong beli ini. 👍👌

Azrin Nizam

Add picture

Buku sampai dlm keadaan baik dan tidak rosak, servis mantap 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Perak, Tg Malim

Add picture

Beli barang 10hb dari Indon, sampai 17hb. Alhamdullilah, servis pantas.

Ungku

Add picture

Barang sampai dengan baik..servis terbaik..snggup layan permintaan sy..tggu lagi dua barang sampai..sgt recommended

Rodi

Add picture

Terima kasih.Servis terbaik. Dah 3 kali guna servis.

Ken F

Add picture

Brg sudah diterima. Servis excellent Dan pantas kurier Dari process bayaran ke rumah.

fairolnizam ali othman

Add picture

terbaik service ,barang sampai cepat dan keadaan baik…tq tolongbeli.com

danial hakimi

Add picture

penghataran pantas,team sentiasa jwb soalan dgn baik.paling trusted thanks tolongbeli

hashim 10

Add picture

“perkhidmatan yang bagus ada problem sikit tetapi tolongbeli selesaikan baik”

Syam 10

Add picture

terima kasih item saya dah sampai dengan selamat bagus servis anda!

hamza 9

Add picture

cepat sampai, admin ada ckp dalam10-14 hari tapi sampai cepat dari di nyatakan courier gdex yang hantar

faizal Harun 8

Add picture

order pertama testing je ni tak sangka sampai. otw order barang motor lepas ni lalu laut pula sebab barang besar2 dan bnyak untuk penjimatan

Siti 7

Add picture

parcel sampai dengan selamat dan cepat, terbaik admin, siap kirakan kos pos sekali

mastura 6

Add picture

order cd lagu item baik tiada kerosakan

sharil ahmad 5

Add picture

baru ni saya jumpa mcm mana nak beli dari indonesia stakat ni takde lagi yang boleh beli item dari sana, shopee malaysia pun tak semua boleh pos. terbaik servis

zainab 4

Add picture

beli ubat kulit dari Indonesia untuk ayah, harap2 berkesan hendaknya. servis laju admin sangat pentingkan kos pos dan berikan penerangan, jadi beli lebih sikit nak cukupkan berat tu biar berbaloi

kenzo 3

Add picture

beli hobby item, takara punya kalau dari us mahal bnyak, dari indonesia murah bnyak dan juga kos pos berpatutan beza sangat kalau dari USA

osman Test 2

Add picture

item selamat mendarat lepas ni nak test laut pula, udara pakai volume barang besar sesuai guna laut admin terangkan pada kita siap cara kira

Abang nakil Tesj

Add picture

okay cun baik servis incoming month nak order barnag lain pulakk, yahoo senang lepas ni nak order dari sana

Customer yang belum menerima parcel sila wasap kami.

Updated:  3/6/2021

wasap
1
Wasap kami
Hai nak kami tolong beli barang Indonesia? wasap kami jer