Testimonial

Ruang Untuk Anda Kongsi Pengalaman Anda Setelah Menggunakan Servis Dari kami

Tenebenene

Barang sampai dengan cepat dan urusan pembelian juga sangat mudah. Dah banyak kali berurusan dengan tolongbeli dan sangat recommended

Tenebenene

Alhamdulillah sampai dengan selamat. Trusted service 👍🏻

Tenebenene

Alhamdulillah sampai dengan selamat. Trusted service 👍🏻

Tenebenene

Alhamdulillah sampai dengan selamat. Trusted service 👍🏻

Ok

Ok

Ok

Ok

Zainuri zainal

Alhmdulillah smpai jgak .. tbaikk..

Izzat

Trusted service provider. Easy to deal.

Eric Simon

Service Tolongbeli.com Memang Terbaik.Dah Dua Kali Beli Barang Dari Shopee Indonesia Dan Tokopedia.Barang Slamat Sampai.

dya

buku sampai dlm keadaan yg baik, tiasa cacat cela. proses yg sgt² mudah dan recomended..

Osman

Kali pertama guna servis tolong beli. Sangat memuaskan. Agak lambat sikit tapi barang sampai dengan selamat

Tenebenene

Kali ketiga menggunakan perkhidmatan tolong beli. Servis yang pantas cuma sangkut beberapa hari di courier gateway. TQ!!

khairul

Alhamdulillah..brg selamat sampai dr indonesia..seminggu+ ambil masa utk brg smpai.padu!

Zubir omar

Barang besar agak lambat dlm 4-7 weeks selepas order dari shoope id, msg agak lambat respond, boleh ditingkatkan lagi

yusri

Alhamdulillah. dah lama cari perkhidmatan beli barang dari Indonesia. 2 minggu barang sampai

Jaiman Jainal

Terbaik perkhidmatannya. Pada awalnya was was juga tapi dicuba juga untuk kelancaran pembelian pada masa akan datang.

Helmi

Order 31 Julai. Brg dpt 11 Ogos (11 Hari je), Sgt cpt dan pantas proses pembelian dan penghantaran. TQ bantu. 5 Stars

Hawa

Alhamdulillah, dah lama nak beli benda alah ni kat malaysia takde try beli sndiri xdpt so tq tolongbeli good services!

WAN MOHD RIZAL

Sangat mudah, pantas dannkebolehpercayaan yang tinggi…
sangat2 berpuas hati.

Xciv

So fast and easy. Beli barang dari shopee id post di address Id juga, transaction dari MY. Hehe thank you!

  • Drop files here or
    Accepted file types: png, jpg, jpeg, gif, .
    maximum 5 gambar

Customer yang belum menerima parcel sila wasap kami.

Updated:  3/6/2021

wasap
1
Wasap kami
Hai nak kami tolong beli barang Indonesia? wasap kami jer