Testimonial

Ruang Untuk Anda Kongsi Pengalaman Anda Setelah Menggunakan Servis Dari kami

Testimoni

Add picture

Betul la. Nak oder esok harini terus sampai. Mantap laju la 1001% trusted

Tenebenene

Add picture

Barang sampai dengan selamat. Barang juga sampai dengan cepat. Isnin postage tahu tahu hari rabu dah sampai dekat rumah

Qyla

Add picture

Excellent Indo-MYS shopping/shipping service. Fast responses to queries, efficient process. Highly recommend them!

Jaime

Add picture

Really happy – just paid for the item price + shipping + small fee. Trustworthy and fast, definitely recommended!

Farid

Add picture

Trusted. Parcel sy smpi dengan selamat dan dalam keadaan baik.

Zulhilmie Ismail

Add picture

Good service, senang & pantas dlm berurusan. Item sampai dalam keadaan yang baik & process mengambil masa dalam seminggu

Zalmy

Add picture

Servis baik.cuma perlu lebih update customer status order.harap ada diskaun utk 2nd order.

Beli barang dari Indonesia

Add picture

Order dah terima dan sudah dipasang. Alhamdulilah berfungsi dengan baik. Terima kasih Tolongbeli. com. I will repeat.

Tenebenene

Add picture

Servis yang pantas dari TolongBeli 🙌🏻 Parcel hanya mengambil masa 9 hari untuk sampai ke rumah daripada Indonesia 👍🏻

Jef

Add picture

Barang sampai dengan selamat dan tidak rosak,service cepat dan mesra pelanggan,first time guna perkhidmatan tolong beli

Mas Ayu

Add picture

First time try beli dari Indonesia. Service terbaik. Penghantaran cepat juga. Packaging pun terbaik.

Hilmy

Add picture

Servis yg bgs…

Nazri

Add picture

Alhamdullillah barang dah sampai kat indonesia..dalam 8 hari jerr..lepas ni saya nak pesan beli barang dan sangat mudah

Firdaus

Add picture

Terima Barang Dalam Keadaan Baik!
Terima Kasih TlgBeli… Servis Mantap! Recommended! Next time tlgbeli lg ya…🤭👍👍🏻

Mam

Add picture

Alhamdulillah. Servis yang baik dan mesra pelanggan. Barang selamat tiba dalam keadaan baik. 👍

Muhd

Add picture

Alhamdulillah dah sampai. Terima kasih kepada page tolong beli ini. 👍👌

Azrin Nizam

Add picture

Buku sampai dlm keadaan baik dan tidak rosak, servis mantap 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Perak, Tg Malim

Add picture

Beli barang 10hb dari Indon, sampai 17hb. Alhamdullilah, servis pantas.

Ungku

Add picture

Barang sampai dengan baik..servis terbaik..snggup layan permintaan sy..tggu lagi dua barang sampai..sgt recommended

Rodi

Add picture

Terima kasih.Servis terbaik. Dah 3 kali guna servis.

  • Accepted file types: png, jpg, jpeg, gif, pdf.

Customer yang belum menerima parcel sila wasap kami.

Updated:  3/6/2021