Blog

beli hobby item, takara punya kalau dari us mahal bnyak, dari indonesia murah bnyak dan juga kos pos berpatutan beza sangat kalau dari USA

beli ubat kulit dari Indonesia untuk ayah, harap2 berkesan hendaknya. servis laju admin sangat pentingkan kos pos dan berikan penerangan, jadi beli lebih sikit nak cukupkan berat tu biar berbaloi

baru ni saya jumpa mcm mana nak beli dari indonesia stakat ni takde lagi yang boleh beli item dari sana, shopee malaysia pun tak semua boleh pos. terbaik servis

order cd lagu item baik tiada kerosakan

parcel sampai dengan selamat dan cepat, terbaik admin, siap kirakan kos pos sekali

order pertama testing je ni tak sangka sampai. otw order barang motor lepas ni lalu laut pula sebab barang besar2 dan bnyak untuk penjimatan

cepat sampai, admin ada ckp dalam10-14 hari tapi sampai cepat dari di nyatakan courier gdex yang hantar

Cara Menggunakan Forwarder Dari Indonesia ke Malaysia

Di sini saya hendak berkongsi tips membeli barang dari website Indonesia seperti Tokopedia, Bukalapak, Shopee Indonesia dan sebagainya serta kira kos pos ke Malaysia, Brunai & Singapura. Isi kandungan Memilih BarangUntuk memilih barangan ada tips yang sangat2 berguna. Pemilihan barang juga tidak sahaja bergantung pada harga yang murah, tetapi anda juga di galak kan untuk […]

Cara Beli dan Apa Yang Perlu Tahu Sebelum Membuat Belian Di Website Indonesia

Apa yang perlu tahu bila nak menggunakan servis dari kami? jika anda betul berminat hendak beli barang dari indonesia ada beberapa perkara yang perlu anda ambil kira. Ini kerana pembelian dari luar negera khususnya Indonesia adalah sangat-sangat berlainan dengan pembelian di dalam Malaysia. Antara perkara yang perlu dititik beratkan adalah kos pos Ke Malaysia, kastam […]

Kos pos Mahal?Betul ke mahal tuan/puan? Jom kita membaca

Okay tanpa berlengah admin nak cerita sikit berkenanan kadar kos pos yang tertera dalam website Tolongbeli.com.my ini.. Alhamdulillah penerimaan dan response dari customer-customer adalah sangat baik sama ada yang menggunakan servis kami atau yang sekadar bertanya sahaja..

PENGUMUMAN

ORDER BOLEH DI BUAT SEPERTI BIASA

Pos udara berjalan seperti biasa.

BUAT MASA SEKARANG WAREHOUSE PUSAT BELUM DI BUKA. JIKA HENDAK POS BARANG SILA PILIH SAMA ADA UDARA ATAU LAUT MAKLUMKAN PADA ADMIN   

“ETA untuk process handling 7 hari”

 

Kemaskini:  6/JUN/2024